Far ser i Nyhederne, at hans datter er myrdet

Efter at David Lovells datter havde været forsvundet i fire døgn, så han i Nyhederne, at hans datter var fundet myrdet 80 miles (cirka 130 kilometer) væk fra hjemmet i Blacksburg, Virginia den 27. januar. Politiet havde glemt at fortælle ham den dystre nyhed.

Myrdet

Den store fejl politiet begik har David Lovell accepteret og efter en undskyldning fra myndighederne, har han ikke ønsket at gå videre i systemet med fejlen.

13-årige Nicole Lovell havde sneget sig ud en aften, angiveligt for at mødes med den 18-årige David Eisenhauer, efter de to havde chattet sammen online. Forholdet udviklede sig til at være upassende, og derfor slog han Nicole ihjel – for at skjule det. Natalie Keepers, der er venner med David Eisenhauer, er anklaget for at være medskyldig.

David Lovell bebrejder sig selv for ikke at have været der nok for sin datter, og siger, at dét er årsagen til, at hun søgte bekræftelse hos ældre fyre.

Både David Eisenhauer og Natalie Keepers er fængslet uden mulighed for kaution, mens undersøgelsen på mordet finder sted.

 

Kilde: Thesun.co.uk