Hun rakte hånden ud efter toiletpapiret, men hun fik fat på noget overraskende i stedet

Vi kan komme på mange gode grunde til, hvorfor du burde besøge nationalparker, når du har muligheden. De er ofte rigtig smukke, og du har muligheden for at se en masse spændende dyr, og det lyder jo helt fantastisk! Det gælder i hvert fald, hvis du besøger nationalparken ‘Yarra Bend’ i Australien.

Men du vil muligvis også opleve nogle ting, som du slet ikke havde regnet med. For nogle gange dukker dyrelivet op de mest uventede steder. Det fandt parkens personale ud af i byen Victoria.

Kilde: Diply

Velkommen til Yarra Bend Park

Som du kan se, er det noget af et syn der møder dig i parken. Inklusiv det smukke vandfald ‘Dights Falls’.

park

Det vrimler med den australske gråhovedet flyvehund

Nationalparken er hjem for mange forskellige dyrearter, blandt andet den gråhovedet flyvehund, som hører til i Australien.

flagermus

Rengøringsdamen fandt ud af, at hun ikke var alene

Da rengøringsdamen ville fylde toiletpapir i holderen, fik hun sig noget af et chok. Hun opdagede nemlig at, en sød lille gråhovedet flyvehund havde bygget sig en rede i toiletpapirsholderen. Det ser ud som om, at den har boet der i noget tid, så gad vide, hvor mange der har taget toiletpapir, mens den sad der?

flagermus

Det nye hjem ser hyggeligt ud

Folk på de sociale medier foreslår, at det søde lille dyr burde hedde Quilton. Quilton er nemlig et australk toiletpapirmærke. Vi synes det lyder passende!

nythjem